12/07/2024 18:31:02        

Μενού
Αρχική
Πληροφορίες
Μόνιμοι συνεργάτες
Δραστηριότητες
Οι εκπομπές
Η Καλαμπάκα
Τα Μετέωρα
Αξιοθέατα
Χρήσιμες πληροφορίες
Επικοινωνία
Σύνδεσμοι

Επισκέπτες: 38503

 Μόνιμοι συνεργάτες

Το Ράδιο "ΣΤΑΓΩΝ"  στελεχώνει μια πλειάδα μόνιμων συνεργατών που με τις εκπομπές τους προσφέρουν στους ακροατές πλούσιο ενημερωτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.


Βαγγέλης Γκιάτας

Γιώργος Παρθένης

Νίκος Γκιάτας

Βασιλική Βλιώρα


Παναγιώτης Στάλιας

Λιάνα Παπαχρήστου

Πάτερ Ιωάννης Ζώτος

Βασίλης Λιάκος


Ελένη Σκαρλάτου

Γρηγόρης Καλύβας

Θοδωρής Γκιάτας 

Ο Γιώργος Παρθένης έχει την ευθύνη της ηχοληψίας ενώ παράλληλα υποστηρίζει, με σχόλια ,ειδήσεις κ.λ.π, την πρωινή ενημερωτική ζώνη με τίτλο "Εδώ Καλαμπάκα" την ευθύνη της οποίας έχει ο Βαγγέλης Γκιάτας.

Την ευθύνη του αθλητικού τμήματος έχει ο Παναγιώτης Στάλιας ο οποίος παρουσιάζει και την εκπομπή "Στον αστερισμό των σπορ".

Η δημοσιογράφος Ελένη Σκαρλάτου επιμελείται του κοινωνικού ρεπορτάζ και με την εκπομπή της "κόκκινη κάρτα" αναδεικνύει  θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των ανθρώπων.

Ο Ιερέας π. Ιωάννης Ζώτος  (εφημέριος στον Ναό των Οσίων Μετεωριτών Πατέρων της Καλαμπάκας ) ασχολείται με θέματα θρησκευτικού και πνευματικού χαρακτήρα με την εκπομπή "λόγια αλήθειας και ζωής".

"Δεύτερη ματιά" τιτλοφορείται η εκπομπή που μεταδίδεται κάθε Σάββατο το πρωί 08:30 με 11:00 με παρουσιαστές τον Βαγγέλη Γκιάτα και την Λιάνα Παπαχρήστου.

Ο Θοδωρής Γκιάτας από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 με 18:00 το απόγευμα παρουσιάζει την εκπομπή "Η ζωή είναι Rock" με επιλογές από τον χώρο της Ελληνικής και ξένης Rock σκηνής.

Τεχνική γραμματέας και υπεύθυνη μάρκετιγκ του Ράδιο "ΣΤΑΓΩΝ" είναι η Βασιλική Βλιώρα.

Τον σημαντικό τομέα της τεχνικής υποστήριξης έχει ο Βασίλης Λιάκος.

Πέραν των μόνιμων συνεργατών το Ράδιο "ΣΤΑΓΩΝ" διαθέτει και έκτακτους συνεργάτες που κάθε φορά ασχολούνται με εξειδικευμένα κοινωνικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά θέματα.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας

© ΡΑΔΙΟ ΣΤΑΓΩΝ 87,6 - 2005 Κορυφή της σελίδας